Two Associates Production & Entertainment ApS

Two Associates Production & Entertainment, i daglig tale kaldet T/A/P/E, er et nyt firma som specialiserer sig i at arrangere koncerter og tilbyde stærke udenlandske og danske koncertnavne til landets mange spillesteder. Ingen venue er for lille eller for stor, selvom vi primært vil beskæftige os med koncerter i størrelsesordenen 500 – 10.000 sæder.

Vi samarbejder med nogle at branchens bedste folk, og vores baggrund er flg.: Allan Jørgensen har i over 10 år været ansat i ét af branchens største livemusik selskaber, Livenation, med medansvar for drift af bl.a. Copenhell og Heartland festivalerne samt 3 år som regnskabsmedarbejder hos EMI Music. Thomas Hemdorff har mere end 30 år i den danske musikbranche bag sig, både i pladebutik og som katalogansvarlig og productmanager på henh. EMI Music og Universal Music Danmark. Herudover har vi lokket én af landets dygtigste musikkøbmænd, Søren Højberg fra Søren Højberg Booking som bl.a. stod bag den populære Esbjerg Rock Festival i 25 år, med ombord i selskabet. Søren har netop haft 50-års jubilæum som promoter/booker, og der er stort set ikke det act som han ikke har haft fingrene i på den ene eller anden måde.

Vi tre har nu valgt at slå pjalterne sammen, og tilbyde solister/bands en platform til at afholde koncerter og udkomme med deres musik, da vi synes at der mangler en uafhængig promoter i Danmark efter diverse storopkøb af de mindre bureauer herhjemme. Vi formidler naturligvis også optrædende til dit spillested, og vi samarbejder med de allerstørste agentbureauer fra hele verden.

Som nævnt ovenfor, så hjælper vi også artister med at få deres musik ud på både digitalt og fysisk format, uden at vi som sådan er at betragte som et decideret musikselskab. Vi har nemlig det ønske, at vores klienter selv har ejerskab over deres masterrettigheder, så vi i fælles forståelse kan arbejde hen i mod at få usignede bands musik ud på alle velkendte digitale platforme, og som fysisk produkt (LP & CD), hvis dette måtte ønskes – samtidigt med at vi kan tilbyde dem og jer nogle helt unikke koncertoplevelser til branchens bedste priser. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig og dit spillested, vi har allerede flere unikke danske bands på vores artist-roster og flere kommer til løbende.

 


Med venlig hilsen dit T/A/P/E hold

 

Allan Jørgensen: Adm. Direktør & Promoter

Thomas Hemdorff: Marketing Direktør & Promoter

Søren Højberg: VP, Promoter


Two Associates Production & Entertainment ApS / CVR. 40963308 / Enebærhaven 33, 2620 Albertslund / Tlf. 2623 4550 ell. 4058 3248 /
Mail: Booking@twoassociates.dk